• تاریخ انتشار : 1395/02/22 - 01:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 593
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

PD-L1 is a novel direct target of HIF-1α, and its blockade under hypoxia enhanced MDSC-mediated T cell activation

ژورنال کلاب با موضوع "ژن PD-L1 یک هدف جدید برای فاکتور رونویسی HIF-1α می باشد و با بلاک کردن PD-L1 در سطح سلول های MDSC در شرایط هایپوکسی می توان فعالیت سلول های لنفوسیت T را افزایش داد. " در مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی برگزار شد.

روز چهارشنبه 22 اردیبهشت سال 1395، ژورنال کلاب با موضوع " ژن PD-L1  یک هدف جدید برای فاکتور رونویسی HIF-1α می باشد و با بلاک کردن PD-L1  در سطح سلول های MDSC  در شرایط هایپوکسی می توان فعالیت سلول های لنفوسیت T را افزایش داد."، با حضور پژوهشگران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی این مرکز برگزار شد.

محمد داودزاده غلامی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ایمنی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران سخنران این ژورنال کلاب بود که در ابتدا با مروری بر بیماری سرطان و شرایط

هایپوکسی در ریز محیط تومور و همپچنین فعالیت سلول های مهار کننده ی سیستم ایمنی سخنرانی خود را شروع کرد.
وی در این جلسه، حاصل پژوهش یک تیم بزرگ تحقیقاتی مشترک بین کشورهای فرانسه، ایتالیا و لوگزامبورگ انجام شده بود را توضیح داد، در این مطالعه با ایجاد هایپوکسی برای سلول های MDSC ، ماکروفاژ ، دندریتیک و سلول های توموری در شرایط in vitro  و in vivo اثبات کرده بودند که هایپوکسی منجر به افزایش بیان PD-L1 در سطح این سلول ها در ریز محیط تومور می شود ولی اثر هایپوکسی در افزایش بیان PD-L1 در این سلول ها متفاوت است. آنها همچنین اثبات کردند که هایپوکسی هیچ گونه تاثیری در افزایش بیان PD-L2، CD80 ،CD86 ندارد، در ادامه مشخص شد که هایپوکسی از طریق افزایش فاکتور رونویسی HIF-1α و بواسطه ی اتصال این فاکتور رونویسی به ناحیه ی پروموتوریHRE4 ژن PD-L1 موجب افزایش رونویسی از این ژن و افزایش بیان آن در سطح سلول های MDSC می شود و از این طریق سلول های MDSC با افزایش بیان PD-L1 موجب کاهش فعالیت سلول لنفوسیت های T  و مهار پاسخ های ایمنی ضد تومور در ریز محیط تومور می شوند.
داودزاده غلامی گفت: در این مطالعه شد که بلاک PD-L1 توسط آنتی بادی منوکلونال در سطح سلول های MDSC موجب کاهش فعالیت مهاری و همچنین کاهش تولید سایتوکاین های  IL6،IL10  وTGF-β  در این سلول ها می شود.
وی خاطر نشان کرد که بر اساس نتایج به دست آمده از این مطالعه استفاده ی همزمان آنتی بادی بلاک کننده ی PD-L1 و آنتی بادی خنثی کننده ی IL-10 باعث کاهش چشمگیری در فعالیت مهاری سلول های MDSC در ریز محیط تومور می شود و این مسئله می تواند موجب موفقیت های بسیار زیادی در درمان بیماران سرطانی از طریق ایمنی تراپی شود.

در پایان جلسه استادان و پژوهشگران حاضر در جلسه ضمن تقدیر از ارائه بسیار خوب سخنران، در  مورد موضوع فوق بحث و گفتگو کردند.

  • گروه خبری : اخبار علمی,ژورنال کلاب
  • کد خبر : 195909
خانم مومنی نژاد
تهیه کننده:

خانم مومنی نژاد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *